Potatge de botifarra negra, xoriço, patates, cigrons i col
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de Cigrons comprats cuits en una tenda de llegums
- 1 Botifarra negra gran
- 1 Tros de xoriço
- 4 Patates mitjanes
- 1/2 Col petita
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem les patates, les netegem i les tallem a daus. Netegem la col i la tallem a trossos,
En una olla, hi posem aigua i sal. Quan bull, hi tirem les patates a daus i la col a trossos. Deixem coure uns 15 minuts.
Passat aquest temps, incorporem a l'olla amb les patates i la col, la botifarra negra i el xoriço tallat a rodanxes una mica gruixudes i finalment, els cigrons.
Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir amb un bon raig d'oli d'oliva.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2081 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies