Amanida d'espinacs amb ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa d'espinacs frescos
  • 4 Ous
  • Uns quants tomàquet xerri
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1 Llauna de succedani de caviar
  • Torradetes

4 racions

Elaboració

Rentem i tallem els tomàquet xerri per la meitat. Els reservem
En quatre plats hi posem de base els espinacs que amanim amb oli i una mica de sal
Al voltant dels espinacs i distribuïm els tomàquets xerri partits per la meitat.
Fregim el ous.
Sobre cada plat hi posem un ou ferrat i sobre una mica de succedani de caviar.
Servim el plat amb torradetes.

15min


Recepta de cuina de Amanida d'espinacs amb ou ferrat

Amanida d'espinacs amb ou ferrat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: