Amanida de cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot de cigrons cuits
  • 100 gr. de daus de beicon
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 cogombre
  • 1 tomaca mitjana
  • 1/2 poma
  • 100 gr. de xampinyons petits
  • 50 gr. de formatge curat
  • 1 dl. d'oli
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • Sal

2 racions

Elaboració

Fregir el beicon fins que quedi daurat i cruixent. Reservar-lo sobre paper de cuina per que absorbeixi el greix sobrant.
Trinxar a quadradets el formatge, el pebrot, el cogombre, la tomaca, la poma i els xampinyons.
Fer la vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal, remenant bé fins que quedi lligat.
En un bol, posar els cigrons, afegir les verdures, remenar. Per sobre posar el formatge i el beicon. Regar amb la vinagreta. Servir.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14154 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: