Amanida de cigrons
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 pot de cigrons cuits
- 100 gr. de daus de beicon
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 cogombre
- 1 tomaca mitjana
- 1/2 poma
- 100 gr. de xampinyons petits
- 50 gr. de formatge curat
- 1 dl. d'oli
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- Sal
2 racions
Elaboració
Fregir el beicon fins que quedi daurat i cruixent. Reservar-lo sobre paper de cuina per que absorbeixi el greix sobrant.
Trinxar a quadradets el formatge, el pebrot, el cogombre, la tomaca, la poma i els xampinyons.
Fer la vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal, remenant bé fins que quedi lligat.
En un bol, posar els cigrons, afegir les verdures, remenar. Per sobre posar el formatge i el beicon. Regar amb la vinagreta. Servir.
15min
Etiquetes:
Cena fácil
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9654 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...