Amanida de xampinyons

Ingredients

  • 1/2 Qrg. de xampinyons
  • 1 ram de julivert
  • Amaniment
  • 8 cullerades soperes de crema de llet
  • 2 cullerades soperes de suc de llimona
  • Sal
  • Pebre negre
  • Nou moscada

6 racions

Elaboració

Es renten els xampinyons es tallen per la meitat, i a més, es tallen a rodanxes ben primes.
S'amaneixen amb una salsa feta de crema de llet,suc de llimona, sal, pebre i nou moscada.
S'amaneix amb julivert picat.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: