Amanida de xampinyons
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1/2 Qrg. de xampinyons
- 1 ram de julivert
- Amaniment
- 8 cullerades soperes de crema de llet
- 2 cullerades soperes de suc de llimona
- Sal
- Pebre negre
- Nou moscada
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Es renten els xampinyons es tallen per la meitat, i a més, es tallen a rodanxes ben primes.
S'amaneixen amb una salsa feta de crema de llet,suc de llimona, sal, pebre i nou moscada.
S'amaneix amb julivert picat.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6426 visites.
 6426 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  Amanida
 Amanida Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram