Amanida de xampinyons
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 Qrg. de xampinyons
- 1 ram de julivert
- Amaniment
- 8 cullerades soperes de crema de llet
- 2 cullerades soperes de suc de llimona
- Sal
- Pebre negre
- Nou moscada
6 racions
Elaboració
Es renten els xampinyons es tallen per la meitat, i a més, es tallen a rodanxes ben primes.
S'amaneixen amb una salsa feta de crema de llet,suc de llimona, sal, pebre i nou moscada.
S'amaneix amb julivert picat.
20min
Etiquetes:
Amanidas
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3378 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Que tinguis uns dies molt dolços; t'ho mereixes.
Lourdes soc la Milagros: Jo no ho he provat, potser que tambe vaiji be. Fins un altre.
Que es el coloramt amb gel. Gracias.......
Que es el colorant amb gel. Gracias....
Les atmelles han de ser crues. Bones festes ---------------