Pastís de mató

Ingredients

  • 500 g de mató o formatge de burgos
  • 250 g de sucre
  • 50 g de farina
  • 1 iogur natural
  • 3 ous
  • Un polsim de canyella en pols
  • Un polsim de vainilla
  • 1 làmina de pasta brisa rodona

6 racions

Elaboració

En primer lloc, tritureu el mató o el formatge i ensucreu-lo.
Seguidament, treballau la farina, el iogur i, finalment els ous batuts, la canyella, i la vainilla, fins que quedi ben barrejat.
Col·loqueu-ho en un motlle de pasta brisa i poseu-ho al forn a uns 180ºC durant uns 30 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!