Pastís de mató

Ingredients

  • 500 g de mató o formatge de burgos
  • 250 g de sucre
  • 50 g de farina
  • 1 iogur natural
  • 3 ous
  • Un polsim de canyella en pols
  • Un polsim de vainilla
  • 1 làmina de pasta brisa rodona

6 racions

Elaboració

En primer lloc, tritureu el mató o el formatge i ensucreu-lo.
Seguidament, treballau la farina, el iogur i, finalment els ous batuts, la canyella, i la vainilla, fins que quedi ben barrejat.
Col·loqueu-ho en un motlle de pasta brisa i poseu-ho al forn a uns 180ºC durant uns 30 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: