Crema de xampinyons i mató

Ingredients

  • 400 gr. de xampinyons frescos (no s'hi valen en conserva)
  • 2 cebes tendres
  • 100 gr. de cigrons cuits o 30 gr. de farina de cigró
  • Una branqueta d’api, ben blanca.
  • Mitja llimona
  • 100 gr. de mató
  • 1 litre d’aigua
  • Oli, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

- En una olla (o a la thermomix) sofregim una mica la ceba.
- Rentem els xampinyons amb aigua i llimona, els tallem i els incorporem a
la ceba. També hi afegim la branqueta d’api, els cigrons i l’aigua.
- Ho deixem bullir uns 15 minuts.
- Afegim la meitat del mató i ho triturem tot.
- Ho servim en un bol, amb la resta del mató esmicolat i repartit per
sobre. Podem acabar-ho amb un toc de pebre i unes gotes de llimona.

45min

Notes

Cal servir-ho ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
Amb això del no s'hi valen en conserva tens molta raó, quan es fa una crema de "conserva" trobo que domina una miqueta el gust de conserva.
Amb molt de gust diu:
Sí, el producte fresc sempre és millor!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: