Cheesecake de llimona

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300gr. de galeta molta (la digestiv normal queda molt bona)
  • 150gr de mantega fosa
  • 400gr de formatge d'untar
  • 400ml de nata per montar freda de la nevera (si no te'n recordes posa-la mig hora al congelador abans d'utilitzar-la)
  • 200ml de suc de llimona
  • 150gr de sucre
  • 8 fulls de gelatina neutra

Cobertura:

  • Un sobre de gelatina de llimona (les instruccions venen a la caixa)

8 racions

Utensilis

Motlle desmuntable de 22cm mida interior i 8cm d'alt

Elaboració

Agafeu un motlle desmontable i el folreu de paper vegetal.
Barreja la galeta i la mantega amb una cullera i poses la masa ben aplanada al motlle.
Posa-ho a la nevera al menys mig hora.
Posa la gelatina neutra en aigua freda 5m. mentre fes el suc de llimona, agafa un cassó fes bullir la llimona amb la meitat del sucre, posa la gelatina escorreguda i remena uns 30 segons fins que es dissolgui. Deixa que es posi tebi (uns 35m). Ara agafa un bol i posa-ho amb el formatge, integra-ho amb les barilles del minipimer. Reserva.
Agafa un altre bol i posa la nata per montar i la resta del sucre, amb les mateixes barilles montalà però només fins que vegis que lliga. Ara amb molta cura junta-ho amb el formatge i la llimona i ho integres amb moviments envoltants. Ara posa la barreja sobre la base de galetes i posa-ho a la nevera unes 6 hores.
Desprès prepara la gelatina de llimona i un cop tèbia la poses per sobre del pastís però ves frenant el líquid amb una cullera del revés perquè si el tires de cop podries foradar el pastís. Torna-ho a la nevera unes 4 hores mes.
Desprès ja el podeu menjar.

1h

Notes

Es necessari fer-lo 12 hores abans com a mínim perquè quedi be.
Les racions es poden convertir en 12 si de cada quart feu tres trossos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3101 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: