Pastís mousse de xoco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 de galeta molta
- 150 de mantega fosa
- 9 rovells d’ou
- 9 clares
- Polsím de sal
- 2oo de xoco fondant
- 40 de mantega
- Una culleradeta petita de sucre vainillat
- 8 fulls de gelatina neutra
12 racions
Elaboració
Mescla la galeta amb la mantega i posa-ho al motlle ben premsat que no quedi cap forat. Reserva. Ara posa els rovells en un bol i les clares en un altre. Tot seguit posa la gelatina en aigua freda 5m., ara en un cassó posa la xoco el sucre vainillat i la mantega al foc super mínim sense deixar de remenar fins que es fongui, ara tanca el foc, posa la gelatina prèviament escorreguda amb les mans, remena fins que s’integri i deixa-ho temperar. Tot seguit agafa el minipimer i les barilles, posa el xoco amb els rovells i bat fins que quedi integrat. Ara neteja les barilles amb un paper de cuina i munta les clares amb la sal, desprès mescla-ho amb l'altre massa poc a poc amb una espàtula fins que ho vegis integrat. Posa-ho sobre la base de galetes i al forn a 180º 22m., passat aquest temps veuràs que queda tremolós, quan refredi quedarà compacta.
Guarda-ho a la nevera però treu-ho 30m abans de menjar-ho.
Ho pots guarní amb un gerd o dos per cada tall.
1h
Notes
Motlle rodó desmontable de 22cm interior x 7 d'alt
Folrar de paper vegetal i untat de mantega
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1963 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.