Bombonets d'avellana
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- una rajola de xocolata de cobertura de 300g.
- mitja rajola de xocolata 99%
- un pot llet condensada petit (350g)
- 100 g d'avellanes torrades(DO Reus, es clar!)
- Fideus de xocolata
8 racions
Elaboració
Fonem les dues xocolates, a foc ben baixet i després hi barregem la llet condensada i les avellanes picades, no massa petites perquè hem de trobar els trossets quan ens mengem els bombonets.
Ho deixem refredar.
Fem boletes i les arrebossem amb els fideus de xocolata.
Les posem en motlles petits i les posem a la nevera fins l'hora de menjar-nos-les.
1h
Notes
Es poden congelar i treure-les 10 minutets abans de menjar-nos-les.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1978 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.