Bombonets d'avellana

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • una rajola de xocolata de cobertura de 300g.
  • mitja rajola de xocolata 99%
  • un pot llet condensada petit (350g)
  • 100 g d'avellanes torrades(DO Reus, es clar!)
  • Fideus de xocolata

8 racions

Elaboració

Fonem les dues xocolates, a foc ben baixet i després hi barregem la llet condensada i les avellanes picades, no massa petites perquè hem de trobar els trossets quan ens mengem els bombonets.
Ho deixem refredar.
Fem boletes i les arrebossem amb els fideus de xocolata.
Les posem en motlles petits i les posem a la nevera fins l'hora de menjar-nos-les.

1h

Notes

Es poden congelar i treure-les 10 minutets abans de menjar-nos-les.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Teresa Albert Jové diu:
Les avellanes son crues o torrades?
Grácies
Dolça diu:
Torrades.
Ara ho poso a la recepta.
Mireia Perostes Felip diu:
Caram!! Fan tant bona pinta, que semblan

Ferrero Rocher.

Demà dissabte, tinc gent a sopar i els en hi faré.

Gràcies per la recepta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: