Estofat de cigrons amb carn magra de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300g de cigrons cuits
  • 300g de carn magre de porc
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d'all
  • 200g de tomàquet fregit (el venen en brik)
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre amb gingebre (envasat en vidre que porta el seu molinet)
  • Curry
  • Pebre vermell de La Vera

4 racions

Elaboració

Preparació:

Talleu la carn en daus de 0, 5cm de costat.
Talleu la ceba en brunoise.
Trinxeu els dos grans d'all.

Elaboració:

En una cassola o wok escalfeu l'oli a foc mitjà, un cop calent poseu a
coure la carn i un cop cuita reserveu-la.
Poseu a coure la ceba i els alls, quan la ceba estigui prou feta hi afegireu el tomàquet i remeneu-ho uns 5 minuts.
Torneu a posar la carn a la cassola assegurant-vos de barrejar-la amb el sofregit, salpebreu al vostre gust.
Als 5 minuts afegiu els cigrons, remeneu i assegureu-vos que es barregin bé els gustos, afegiu el pebre de La Vera i el curry. Cal remenar-ho ràpidament per evitar que es cremi el pebre.
Apagueu el foc tapeu la cassola i deixeu que reposi uns 10 minuts.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1011 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: