Llomillo amb crosta de foei

Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • un llomillet, si es vol ibèric.
  • foei d'ànec

4 racions

Elaboració

Cal agafar un llomillet, si es vol ibèric, i tallar-lo a talls d'un mínim de dos dits de gruix.
Marcar-lo en una planxa ben calenta pels dos costats i posar-lo en una plata de forn.
Salpebrar-lo al gust i posar una generosa capa de foei d'ànec per sobre de cada tall.
10 minuts abans de menjar-nos-ho posar-ho al forn, ben calent.

30min

Notes

És un plat per quedar bé i que es fa en un moment.
Jo ho he acompanyat d'una salseta amb xampinyons, feta amb una base de suc de rostit, i amb això tenim un plat perfecte i que "fa festa".

Per


Recepta de cuina de Llomillo amb crosta de foei

per Dolça

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!