Llomillo amb crosta de foei

Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • un llomillet, si es vol ibèric.
  • foei d'ànec

4 racions

Elaboració

Cal agafar un llomillet, si es vol ibèric, i tallar-lo a talls d'un mínim de dos dits de gruix.
Marcar-lo en una planxa ben calenta pels dos costats i posar-lo en una plata de forn.
Salpebrar-lo al gust i posar una generosa capa de foei d'ànec per sobre de cada tall.
10 minuts abans de menjar-nos-ho posar-ho al forn, ben calent.

30min

Notes

És un plat per quedar bé i que es fa en un moment.
Jo ho he acompanyat d'una salseta amb xampinyons, feta amb una base de suc de rostit, i amb això tenim un plat perfecte i que "fa festa".

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: