Trinxat de patata amb ous ferrats i pernil de gla

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • 3 patates grans
  • 80 gr. de pernil de gla

4 racions

Elaboració

-Tallar les patates en juliana (tipus "palla") i fregir-les.
-Fregir els ous.
-Posar les patates, els ous i els encenalls de pernil en un bol. Amb una forquilla i un ganivet ho esmicolem tot i ho servim en plat... S'ha de menjar calent i és boníssim!

30min

Notes

*També es pot substituir el pernil per pebrot del Padró, 'xistorra', formatge Gruyère, sobrassada, etc.

Aquesta recepta ens l'ha explicat el Jordi Samper, de la botiga Tast, i la podeu escoltar al següent link
http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5865_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!