Tempura de carxofes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Delta del ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr d'aigua molt freda.
  • 50 gr de glaçons de gel.
  • 1 rovell d'ou.
  • 5 g de sal.
  • 5 g de sucre.
  • 100 gr de farina de blat.
  • 50 gr de farina d'arròs.
  • 1 / 2 culleradeta de llevat en pols.

Utensilis

Una paella per freixir.

Elaboració

Posar en la gerra de l'thermomix l'aigua i els gels, programar velocitat 5 per triturar el gel.
Sabrem que ja està quan no escoltem el soroll del gel Tustar contra les parets del vas. Afegir el rovell d'ou 4 segons a vel 3. Posar els altres ingredients i barrejar 10 segons a velocitat 6.
Tallar les carxofes a grills fins i posar-los dins de la gerra, remoure amb l'espàtula, escalfar oli i anar fregint per tandes. Deixar escórrer sobre paper de cuina.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: