Iuca fregida

Categoria:
Típica de: Brasil → Tot el país
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 iuca (mandioca)
  • oli per fregir

Elaboració

Pelem la iuca amb un estri de pelar que ens serà més fàcil que no pas un ganivet. Molta cura de no tallar-nos perquè és una mica dura.
La partim per la meitat i si cal li traurem la part central que estigui seca. No sempre és així, però com que és un tubercle que ve d'importació no sempre està tendre.
La tallarem en tronquets petits. Com a la fotografia.
La posem en una olla amb aigua i la bullim fin que estigui tendre. Ho veurem punxant-la.
La d'avui ha bullit 15 minuts.
Escorrem.
En una paella hi posarem l'oli que ens vingui de gust (oliva o girasol) i quan sigui ben calent fregirem fins que estigui daurada.
La treiem i posem sobre paper de cuina i salem.

20min

Notes

La mandioca és un dels productes principals d'alimentació al Brasil. Es prepara de diverses maneres. És un plat que al es serveix tant com per acompanyar altres plats com per fer un aperitiu. A Rio de Janeiro es diu "aipim" i al nord del país "macaxeira".
Avui l'he servit com aperitiu amb una cervesa ben freda.


Recepta de cuina de Iuca fregida

"Aipim frito"

Recepta de cuina de Iuca fregida

Iuca natural

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: