Broquetes de xai a la graella amb albergínia fregida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit tacs de carn de xai de la part de la cuixa
  • Mig pebrot vermell
  • Mitja ceba tallada a quadres
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Oli d'oliva
  • Una albergínia tallada a llesques al llarg de mig dit de gruix
  • Farina

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat pla gran
Una paella gran
Unes pinces
Dues broquetes metàl·liques (per ració)

Elaboració

Primerament, muntem les broquetes de la següent manera : tallem vuit tacs de carn de xai, i clavem un tros a la broqueta, tot seguit, clavem un tros de pebrot vermell, un tros de carn, un tros de ceba, un tros de carn, un tros de pebrot, i ja per acabar un tros de carn i un tros de ceba.
L'altre broqueta la muntem de la mateixa manera, les salpebrem, els afegim un polsim d'herbes provençals, i les posem a coure a la graella tot donant voltes fins que estan cuites al nostre gust, i ja les podem posar entrecreuades en el centre del plat, regades amb un raig d'oli d'oliva.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim dues llesques d'albergínia salpebrades i enfarinades, tallades en quatre trossos, i quan estan daurades, fiquem els quatre trossos d'albergínia a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Farem tantes racions com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: