Broquetes de xai a la graella amb albergínia fregida
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit tacs de carn de xai de la part de la cuixa
- Mig pebrot vermell
- Mitja ceba tallada a quadres
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Oli d'oliva
- Una albergínia tallada a llesques al llarg de mig dit de gruix
- Farina
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat pla gran
Una paella gran
Unes pinces
Dues broquetes metàl·liques (per ració)
Elaboració
Primerament, muntem les broquetes de la següent manera : tallem vuit tacs de carn de xai, i clavem un tros a la broqueta, tot seguit, clavem un tros de pebrot vermell, un tros de carn, un tros de ceba, un tros de carn, un tros de pebrot, i ja per acabar un tros de carn i un tros de ceba.
L'altre broqueta la muntem de la mateixa manera, les salpebrem, els afegim un polsim d'herbes provençals, i les posem a coure a la graella tot donant voltes fins que estan cuites al nostre gust, i ja les podem posar entrecreuades en el centre del plat, regades amb un raig d'oli d'oliva.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim dues llesques d'albergínia salpebrades i enfarinades, tallades en quatre trossos, i quan estan daurades, fiquem els quatre trossos d'albergínia a la part de baix del plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Farem tantes racions com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.