Estofat de porc senglar
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per olla a pressió
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Carn de porc de senglar
- Oli d'oliva verge
- 1 ceba
- Una cabeça d'alls
- Tres tomacons
- 1 fulla de llorer
- Una remata de farigola
- Un got de vi o brandi
- Aigua o brou
- 3 patates
- 10 o 12 ametlles
- 1 gra d'all cru
- 3 a nous
- 1 grapat de pinyons
- 2 galetes marias
- 1/2 presa de xocolata
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Poseu a macerar la carn en aigua durant 48 hores. La carn s'haurà de congelat durant uns quants dies, si és possible.
En una olla de pressió, poseu-li oli i deixeu-lo escalfar a foc fort.
Tireu la carn tallada a daus grossos i doneu-li uns tombs perquè quedi ben rossa.
Afegiu-hi la ceba tallada en quatre trossos, la cabeça d'alls sencera, els tomacons tallats a bacinets i el llorer i deixeu que es cogui tot una mica.
Tireu-hi el vi o el brandi i deixeu-lo reduir.
Afegiu l'aigua o el brou i deixeu-lo coure 30 o 40 minuts, a foc lent (segons la tendresa de la carn).
Feu una picada amb les ametlles, l'all cru, les nous, els pinyons, les galetes i la xocolata (la podeu fer amb el tur mix).
Destapeu l'olla i afegiu-hi les patates tallades a daus i fregides prèviament i també la picada.
Deixeu-ho coure 5 minuts més, retireu-ho del foc i ja es pot servir.
Les patates també es poden posar en cru, quan s'hi afegeix l'aigua o brou, i com a qualsevol estofat es poden afegir rovellons xampinyons, pèsols, carxofes, etc.
														
 1h
 1h 
Notes
La carn de porc de senglar millor que es pugi congelat
 Etiquetes: 
						Estofat
 
						Etiquetes: 
						Estofat  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6483 visites.
 6483 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Aperitiu
 Aperitiu 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram