Bacallà a la llauna

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 8 talls macos de bacallà desalat
  • 8-10 alls
  • 2 culleradetes de pebre vermell dolç
  • Oli d'oliva
  • Farina

12 racions

Elaboració

Enfarinem el bacallà i el passem per la paella amb l'oli ben calent per les dues cares fins que ens quedi dauradet.
A la mateixa paella i al mateix oli afegim els alls tallats a làmines i quan estiguin ben daurats tirarem el pebre vermell
dolç i removem ràpid per que no es cremi.
Retirem del foc i posem els trossos de bacallà a una safata per enfornar-ho amb el fregit d'alls i pebre vermell.
Ho deixarem uns 4 mijnuts a 180º.
També podem posar-hi una mica de julivert picat per sobre.

30min


Recepta de cuina de Bacallà a la llauna

Aquest oli amb un bon pà mmmm!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: