Rossellones a la “Cha-Cha“

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg. de Rossellones
  • 1 ceba grosseta
  • 1 got de vi blanc
  • ½ got de aigua
  • 1 parell de cullerades de farina
  • Oli

6 racions

Elaboració

Ratlleu la ceba i poseu-la en una cassola amb oli a foc suau i so fregir-la fins que estigui ben roseta, a les hores aboqueu les rossellones que estaran ben rentades y purgades (per purgar-les les heu de deixar un parell de hores submergides amb aigua salada, però procurant que no toquin el fons, perquè la sorra que aniran treien anirà cap avall) el got de vi i deixeu que se obrin a foc viu ben tapades.
Quan estiguin obertes abaixeu el foc i espolseu pel damunt les dues cullerades de farina, afegiu el mig got de aigua i aneu remenat suaument de tant en tant, deixeu que es cogui la farina. Te que quedar una salsa espesseta , sempre es pot afegir farina o aigua segons lo espessa que sigui. No hi poso sal perquè les rossellones ja deixen anar.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2696 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josep Mª Grau Cañellas diu:
El nom de la Cha-Cha es degut que la Sra. Mercé que amb va ensenyar a fer-les, li dèiem així ja que el seu home el Sr. Pere quan va jugar al Gimnàstic de Tarragona el cridaven Cha-Cho.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!