Pollastre al curry amb poma
Ingredients
- 3 pits de pollastre nets
- 1/2 litre mes o menys de caldo de pollastre
- 1 ceba de Figueres gran
- 1 poma golden
- 1 raig de brandi (generós)
- 1 cullarada de curry de cafè
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer de tot tallem els pits de pollastre, els salem i els passem per farina. Els marquem en una cassola amb un bon raig d'oli i els deixem en un plat amb paper absorbent.
A la mateixa cassola amb l'oli de fregir el pollastre, afegim la ceba ratllada i quan agafi una mica de color li tirem el brandi i la deixem que es vagi poxant. Quan la tinguem poxadeta hi afegim el caldo de pollastre i el curry.
Quan arrenqui el bull es hora de possar el pollastre que teniem reservat. El deixarem que bulli tot uns 40 minuts.
Mentrestant tallem la poma en trossets primets i no gaire grans i quan faltin 10 minuts per acabar la cocció ho afegim a la cassola amb el pollastre. Aneu amb compte quan hi posseu la poma perque fa espessar la salsa i es pot enganxar a la cassola.
Enplatar, servir i gaudir!!!
														
 1h
 1h 
Notes
Es pot acompanyar amb un arròs blanc bullit de tipus basmati.
Si els pits son grans s'ha d'incrementar la quantitat de caldo, que cobreixi amb dos dits per sobre de la carn mes o menys.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6238 visites.
 6238 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Pastís
 Pastís Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram