Creps dolços
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crep
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
Crêpes de vainilla:
- 125 gr. de farina
- 2 ous
- 300 ml. de llet
- 1 culleradeta de sucre
- Una mica de sal
- Una culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)
Crêpes de xocolata:
- Substituir 15 gr. de farina per cacau en pols
- Substituir la sal per 2 culleradetes de sucre
4 racions
Elaboració
Posar tots els ingredients en un got batedor i batre bé. Tapar el got amb una mica de plàstic film i deixar reposar 30 min. o tota la nit.
Abans d'usar, remoure bé per eliminar la capa superficial.
Escalfeu una paella antiadherent i pinzellar lleugerament amb una mica de mantega o unes gotes d'oli. Abocar un cullerot de massa a la paella ja calent i deixar quallar. Quan veiem que la vora de la massa s'aixeca lleugerament ja és hora de girar. Simplement, amb els dits (no crema) donar-li la volta i daurar un minut per l'altre costat. Seguir amb la resta de la massa.
Podem tenir el forn encès a una temperatura mitjana-baixa i posar en el seu interior el plat amb les creps que anem tenint preparades, així es mantindran calents.
A l'hora de servir, omplir al gust.
Notes
Per emplenar, Ganache de xocolata, iogurt grec, fruita, melmelada, etc.
Mantega o oli per engreixar la paella
Podem fer més quantitat de la necessària i congelar sense cap problema. Un cop farcides, es poden escalfar al micro i llestes per menjar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1251 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c