Arros de llamàntol
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 llamàntol
- 200 gr d'arròs
- 1/2 ceba
- 1 dent d'all
- Gotet de vi blanc
- Safra
- Oli
- Sal
- Fumet de peix
2 racions
Elaboració
Es posa en una paella al foc amb una mica d'oli, el all i la ceba tallats ben petit.
Aga femem el llamàntol tallat a torsos i el passem per la paella junt amb el vi.
Afegim l'arros el safra el fumet deixant que bulli uns 20 minuts a foc mix.
Es treu a la taula amb la mateixa paella.
1h

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1445 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?