Amanida d'api i mongetes verdes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kilo de mongetes verdes
  • 250 gr. d'api
  • 8 cogombres en vinagre
  • 1 enciam
  • Oli d'oliva, vinagre de sidra i sal

4 racions

Utensilis

1 Olla mitjana
1 ganivet
1 platera d'amanides

Elaboració

Bullir en un litre d'aigua les mongetes verdes.
Tallar l'api ben net en làmines fines.
Barrejar l'api i els cogombres tallats .
Posar en una platera especial per amanides, les mongetes verdes com a base, posar per sobre la barreja d'api i cogombre, l'enciam tallat i amanir amb una cullerada sopera d'oli una de vinagre de sidra i sal al gust.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: