Ous al Salmorrejo

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un all rallat
  • Uns trocets de xoriç ( xistorra)
  • Tomàquet fregit de pot
  • Un raig de ví blanc
  • Dos ous
  • Dos talls de llom de porc, tallats ben finets
  • Dos talls de pernil salat ( petits)
  • Dues puntes d'espàrrecs petits, de llauna.
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa individuals.

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva : l'all ratllat i uns trocets de xoriç.Seguidament, afegim tomàquet fregit i un raig de ví blanc. Després posem : Els talls de pernil, dos talls de llom, esclatem dos ous al damunt, com per fer-lhos ferrats i dues puntes d'espàrrecs. Ho enfornem a 180º, fins que veiem que tot el conjunt, és ben quallat, i ja ho podrem servir en la mateixa cassoleta, amb un plat a sota.

30min

Notes

Aqquest plat, és bo servir-lho amb pa rodó de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!