Ous al Salmorrejo

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya > AragĂł
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un all rallat
  • Uns trocets de xoriç ( xistorra)
  • TomĂ quet fregit de pot
  • Un raig de vĂ­ blanc
  • Dos ous
  • Dos talls de llom de porc, tallats ben finets
  • Dos talls de pernil salat ( petits)
  • Dues puntes d'espĂ rrecs petits, de llauna.
  • Oli d'oliva

1 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa individuals.

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva : l'all ratllat i uns trocets de xoriç.Seguidament, afegim tomĂ quet fregit i un raig de vĂ­ blanc. DesprĂ©s posem : Els talls de pernil, dos talls de llom, esclatem dos ous al damunt, com per fer-lhos ferrats i dues puntes d'espĂ rrecs. Ho enfornem a 180Âș, fins que veiem que tot el conjunt, Ă©s ben quallat, i ja ho podrem servir en la mateixa cassoleta, amb un plat a sota.

30min

Notes

Aqquest plat, Ă©s bo servir-lho amb pa rodĂł de pagĂšs.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ous al Salmorrejo

Enllaça aquesta recepta:

311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!