Braons de xai a la Jacetana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Osca - tota la província
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre braons de xai (un per comensal)
  • Pebrots vermells escalivats, tallats en juliana
  • Sis alls pelats
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Tres cebes mitjanes, tallades a juliana
  • Tres fulles de llorer
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Conyac
  • Brou de pollastre [Veure recepta]

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva posem a fregir: les cebes tallades a juliana, els alls, el llorer, els grans de pebre negre i els pebrots vermells escalivats, tallats a juliana.
Quan tot plegat és fregit, afegim: un raig de vi blanc, un raig de conyac, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou de carn o pollastre i deixem que bulli. Quan arrenca el bull, posem els braons salpebrats, de manera que els cobreixi el brou, i deixem que coguin a foc molt baix, fins que estiguin cuits. Corregim de sal, i ja els podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min

Notes

Podem substituir els braons, per una espatlla de xai tallada en tres trossos ( un per comensal )


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1517 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: