Bacallà amb mongetes del "ganxet"

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mongetes del "ganxet"
  • Bacallà
  • 2 cebes de Figueres
  • 3 tomates
  • All i julivert
  • Farina

Elaboració

Dos dies abans, posem el bacallà en remull, canviant l'aigua el segon dia, dues vegades.

Posem a bullir les mongetes (que el dia abans haurem posat amb remull). Afegim una fulla de llord.

En una cassola, fregim el bacallà enfarinat. Reservem en una safata. L'aigua que despren, l'afegim al final a la cassola.
Amb el mateix oli fem el sofregit de ceba i les tomates.

Quan està fet, afegim les mongetes amb una mica del seu suc (que cobreixi) i una cullerada de farina.

Afegim l'all i el julivert.

Per últim, posem els trossos de bacallà uns minuts i remenem (sacsegem) la cassola. Rectifiquem de sal

1h 30min

Notes

Aquest plat, ara que ja comença a fer més "fresca", és ideal i molt bo.

És un plat que també es pot fer amb sípia o cloïsses.

No poso la quantitat de mongetes i bacallà, doncs depén molt de la gent que siguem i la gana que tinguem.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: