Coca de trampó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 2 cebes
  • sal, pebre, oli d'oliva
  • per la massa : 1/2 d'oli d'oliva, 1/2 llet, sal, i la farina que agafi
  • full paper vegetal.

4 racions

Elaboració

Es precanlenta el forn a 150º
Es tallen a daus petits les hortalisses.
Per la massa, es barreja: l'oli, la llet, la sal i s'hi va afegint la farina fins que ja no n'agafi més, i es va treballant la massa.
s'estén la massa amb un curró sobre una safata per anar al forn, havent-hi posat un full de paper vegetal abans sobre la plata.
S'escampen les hortalisses per sobre la massa, sal pebrant-ho i posant-hi un raig d'oli al damunt.
Es posa la forn, i en 45mn està llet, però s'anirà comprobant el forn sovint no fos cas que es faci massa.

1h

Notes

les hortalisses admeten canvis, s'hi pot posar tomàquet, carbassó,...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: