Empedrat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lliura o 400 grs de mongeta cuita (ganxet o Santa Pau)
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 3 tomàquets d'amanir
- 2 cebes dolces
- Olives farcides o amb gust d'anxova.
- 1 lliura o 400 grs de bacallà esqueixat remullat
- Oli
- Sal
- Vinagre
- Pebre negre
4 racions
Elaboració
Proveu el bacallà que estigui prou bé, l'esguinceu una mica i, si cal, el poseu una estona en remull.
En una safata una mica fonda, hi poseu les mongetes, el pebrot verd i també el vermell tallats a trossos petits, les cebes tallades a rals gruixuts, els tomàquets de la mateixa manera que les cebes i unes quantes olives....Proveu altre cop el bacallà, i si el trobeu al vostre gust, l'afegiu a la safata.
Ho barregeu tot ben bé, feu una vinagreta, emulsionant oli, vinagre, un polsim de sal i un de pebre negre i quan l'emulsió estigui feta (tots els ingredients ben integrats) regeu aquest empedrat amb ella.
45min
Notes
Es pot servir també presentant els diferents ingredients disposant-los en bandes o files...
i si no agraden massa les mongetes, també va bé posar cigrons o fesolets.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2370 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.