La meva "Caipiroska"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 o 2 Llimes
  • 2 cullerades de sucre de canya
  • Vodka (de qualitat)
  • Gel picat
  • Licor de cireres
  • Una mica de llimonada (si pot ser, natural)
  • Unes fulletes de menta
  • Una cirera

Elaboració

Per preparar aquest combinat cal utilitzar un vodka de qualitat.
Picarem la llima amb un morter i hi afegirem dues cullerades de sucre de canya.
Posarem en el vas de la caipiroska tres trossos de llima, gel picat fins a mig got , un raig de vodka i una mica de llimonada.
Remourem tot el combinat i, un cop fet, afegirem més gel, fins a cobrir del tot el vas.
Li posem llavors un raig del licor de cireres per sobre.
Per decorar-la hem tallat un trosset de llima amb una mica de sucre per sobre, que hem cremat, afegint-li una cirera, unes fulletes de menta i......
CAIPIROSKA A PUNT!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
M'agrada aquesta beguda. La faré quan tingui gent a casa, per allò de "fer coses noves" Salutacions

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: