Cuixetes de pollastre al cava
Ingredients
- 8 cuixetes de pollastre
- 1 ceba grossa
- 1 copeta de conyac
- 1 ampolla de cava petita
- 400 g de bolets variats o rovellons
- 1 galeta maria
- 10 ametlles torrades
- Farina i oli
- Maceracio: 1 llimona
- Oli, sal i pebre
Elaboració
Deixeu macerar durant tota la nit les cuixetes amanides amb sal, pebre, oli i el suc de la llimona.
L'andemà al matí, escorreu-les (reservant-ne el suc) i enfarineu-les lleugerament. Poseu oli en una paella, fregiu-les i aneu-les col·locant en una cassola. Retireu una mica d'oli de la paella i enrossiu-hi la ceba picada, afegiu-hi el suc de la maceració, el conyac i el cava. Remeneu-ho i aboqueu-ho a la cassola. Tapeu i poseu-la a coure al foc suau durant 30 minuts, tot girant les cuixetes de tant en tant. Un cop cuites, tasteu-ho.
Netegeu i talleu els bolets i saltegeu-los amb oli o mantega; piqueu la galeta i les ametlles ben fines. Reserveu-ho tot. Retireu les cuixetes de la cassola, aboqueu la salsa al vas de la batedora i afegiu-hi la picada. Bateu tot junt fins que quedi ben fi.
Torneu a col·locar el pollastre a la cassola, juntament amb el bolets i, aboqueu-hi la salsa. Deixeu-ho coure 5 minuts més.
Tasteu-ho i ja ho teniu a punt per servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.