Empedrada de bacallà

Ingredients

  • 600 g de bacallà
  • 800 g tomàquets verds
  • 100 g pebrot en vinagre
  • 250 g de mongetes seques
  • 2 sebes mitjanes
  • 4 ous durs
  • 8 sebes tendres
  • 1 branqueta de julivert picat
  • 2 1/2 dl. d'oli
  • Vinagre
  • Pebre

Elaboració

Esqueixeu el bacallà i deixeu-lo 5 hores en remull.
Talleu els tomàquets a grills, i les cebes mitjanes a tires.
Bulliu les mongetes i deixeu-les refredar.
Escorreu bè el bacallà i afeiu hi el tomàquet, la ceba, l'oli i unes gotes de vinagre i pebre al gust de cada escù.
Col-loqueu-ho tot en una cassola de fang i afegiu-hi el pebrot en vinagre en bocins, les cebes tendres talladas en cuatre trossos i un ou dur.
Afeigiu-hi un pessic de julivert picat i una mica d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1546 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: