Pastis de fruites

Ingredients

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 1/2 litre de llet
  • 50 g de maizena
  • 3 rovells d'ou
  • 125 g de sucre
  • 1 llimona
  • 300 g de fresons
  • 3 kiwis madurs
  • Presec
  • Raim
  • Melmelada d'albercoc

6 racions

Elaboració

Folreu un motlle de parets baixes amb la pasta brisa, punxeu els fons amb una forquilla varies vegades, per evitar que pugi la pasta al coure. Coeu-la a 180ºC durant 25 minuts, fins que tingui un color daurat.
Quan estigui freda ompliu-la amb la crema pastissera que ja tindrem feta i refredada (podem substituir la crema per melmelada d'albercoc).
Peleu els kiwis i talleu-los a rodanxes. Partiu els fresons per la meitat i poseu tota la fruita damunt la crema.
Escalfeu una mica de melmelada i pinteu les fruites perqué no s'ha sequin i donar-lis brillantor.

45min

Notes

Si la pasta brisa, es refrigerada ja be rodona i no cal estirarla amb el corró


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1745 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: