Pastis de pinya "pilar"

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de galetes maría dorada
  • 125 g de mantega fosa
  • 100 g de sucre
  • 6 ous
  • 1 llauna de pinya al natural de 1 kg

8 racions

Elaboració

Unteu un motlle de 24 cm de diametre amb margarina i empolseu-lo amb sucre, aneu-hi col·locant al fons 4 rodanxes de pinya.
Foneu la mantega i bateu amb la batedora, el sucre, el resta de la pinya, els ous sencers i les galetes maríes.
Aboqueu-ho tot damunt les rodanxes de pinya del motlle.
Poseu al forn ja calent a 190ºC durant 35 minuts.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: