Lluçets farcits

Ingredients

  • 8 lluçets (tambe es pot fer amb maires o sardines aixi el plat resulta mes economic)
  • 3 ous durs
  • 100grms. de beicon tallat finet
  • 3 dents d'all
  • Julivert
  • Sal
  • Per rebosar:farina de blat ous i pa ratllat

4 racions

Elaboració

Picarem els alls, julivert, ous durs i beicon.
Netejarem el peix, sense cap i espina, posarem els ingredients picats tancarem i pasarem per farina ou i pa ratllat.
Fregirem amb abundant oli calent.

1min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1629 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: