Flams salats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 6 ous
  • 1/2 litre de llet
  • 100 grms de pernil dolç tallat a dauets petits
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega

6 racions

Elaboració

Untar 6 flameres amb mantega.
Batre els ous amb sal i pebre, afegir la llet i el pernil.
Repartir a les flameres i coure a forn mitja al bany maria uns 25 minuts.
Es poden servir amb xampinyons saltejats, una bona amanida, o amb una bona salsa de tomaquet cassola

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: