 
						Flams de xocolata amb pinyons
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Flam
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Mig litre de llet sencera
- Quatre ous frescos
- Cent grams de sucre
- Una branca de canyella
- 50 grams de pinyons
- Cent grams de cacau en pols
- Caramel líquid
- Fideus de xocolata
- Nata en esprai
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una safata fonda pel bany maria
Sis motlles de paper d'alumini per fer flams
Un full de paper de diari
Un cassó fondo de mida mitjana
Un cassó petit
Un colador
Una batedora elèctrica
Elaboració
							En un cassó petit amb aigua bullint, escaldem els pinyons durant cinc minuts, i tot seguit els escorrem i reservem.
Seguidament, agafem els motlles per fer els flams, posem un rajolí de caramel líquid en el fons, i al damunt i posem uns quants pinyons, i ho reservem.
A part, en un cassó fondo, posem: el sucre, la branca de canyella i el mig litre de llet, i ho fem bullir a foc fort, i quan ja a bullit, ho retirem i deixem refredar.
Quan la llet ja és freda, retirem la branca de canyella, hi afegim el cacau i els ous esclatats, passem la batedora elèctrica i repartim aquesta barreja entre els motlles, els posem a la safata per fer el bany maria amb un fulls de paper de diari a sota, omplim la safata amb aigua freda fins arribar a la meitat dels motlles, i ho posem en el forn prees-calfat a 180º, i deixem que coguin a bany maria, uns cinquanta minuts, i el traiem del forn i deixem que refredin damunt el marbre de la cuina, i quan estiguin freds, els posarem a la nevera fins el moment de servir.
En el moment de servir-ho, desemmotllem el flam en el plat, el decorem amb la nata amb esprai, repartim uns fideus de xocolata pel damunt, i ja el tenim a punt per servir a taula.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						La cuina de les postres  La cuina dels flams
 
						Etiquetes: 
						La cuina de les postres  La cuina dels flams  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2448 visites.
 2448 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
 
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram