Espinacs i formatge de cabra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800gr. d'espinacs
  • 3 tomàquets madurs grans
  • 200 gr. de formatge de cabra
  • 125 cl. de llet
  • 100 gr. de farina
  • 2 ous
  • Oli d'oliva, una cullerada d'alfàbrega fresca picada, sal.

4 racions

Utensilis

1 paella, 1 bol, 1 plata per forn,

Elaboració

Coure els espinacs en aigua bullint salada, escorra i reservar. En una paella amb una mica d'oli sofregir els tomàquets tallats a daus, afegir els espinacs trossejats, barregar i ofegar 10 minuts a foc baix. En un bol barregar la farina amb els ous, afegir la llet, treballar fins obtenir una pasta sense grumolls. Incorporar el formatge engrunat, una cullerada d'oli, l'alfàbrega, el sofregit d'espinacs i tomàquets. Posar en una plata i posar al forn a 200 uns 20 minuts. A mitga cocció tapeu la plata amb paper d'alumini.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2402 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: