Petit pastis de fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2/5 Litres de l'aigua
  • 2/5 Grams de farina
  • 5 peces de fruita (diferents o iguals)
  • Mig pot de melmelada
  • Llevadora

5 racions

Elaboració

Barregem l'aigua i la farina fins formar una massa, el deixem reposar mentre agafem la fruita i la netegem, la tallem per la meitat i agafem una meitat de cada fruita i la tallem a trossets petits la deixem reposar.
Agafem la massa i la posem en un motlle de pastis, hi tirem els trossets de fruita petits i la llevadora, ho barregem . comprovem que la part de dalt estigui pla posem al forn.
Mentrestant tallem les altres meitats de les fruites d'una mida mes aviat grossa.
Quan el pastis hagi acabat agafem la melmelada i la untem a sobre i per acabar i col·loquem les meitats de fruites a sobre de manera que formin la forma que més ens agradi, i si son fruites petites no cal que tallem.

30min

Notes

estaria bé que al voltant del pastis hi poseu unes maduixes tallades pel mig . quedaria un aspecte mes elegant.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: