Pastis d'espinacs amb sobrassada i parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 massa de pasta de full
  • un manat d'espinacs
  • sobrassada
  • formatge parmesà
  • 1 ou
  • sal

4 racions

Elaboració

- Bullim els espinacs amb aigua amb sal, no molta estona ja que així conservarem més el gust i no reduiran tant, els colem i els escorrem be.
- En una safata que pugui anar al forn estenem la pasta de full, al mig estenem els espinacs, sobre d'els espinacs estenem la sobrassada, (es ,millor ser generós), i per acabar posarem el formatge parmesà prèviament picat. Tanquem la massa fent un pastís.
- Batem el ou i amb l'ajuda d'un pinzell pintem la massa.
- Posem la safata al forn , prèviament escalfat a uns 180ºC) i coiem fins que la massa quedi torradeta

30min

Notes

- Aquest plat també es pot menjar fred, però es molt mes bo calent

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: