Torrada amb sobrassada i ou de perdiu

Ingredients

  • 4 Ous de perdiu
  • 2 llesques de pa de motlle
  • Sobrassada
  • Oli

4 racions

Elaboració

- Posem a escalfar el oli en una paella i quan estigui calent i afegim les dues llesques de pa de motlle i les fregim per les dues cares, s'ha d'estar bastant alerta perquè absorbeixen ràpidament l'oli i es poden cremar. Les tallem en triangles i les untem amb sobrassada.
En la mateixa paella fregim els ous de perdiu un a un, posant-los al acabar sobre el corresponent triangle de sobrassada.
- Servir calent

10min

Notes

Ideal per un aperitiu.
També es pot fer amb pa, però jo les prefereixo amb pa de motlle

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: