Potes de porc gratinades

Ingredients

  • 6 potes de porc tallades per la mitad
  • 1 ceba
  • 2 gots de vi blanc
  • 8 boles de pebre negre
  • Timo, maria lluisa (6 fulles)
  • Pa ratllat
  • Mantega

6 racions

Elaboració

Posarem tots els ingredients a la cassola ( menys el pa ratllat i la mantega)
Acabarem de cubrir amb aigua, posarem sal i deixarem bullir a foc moderat fins que estiguin cuites.
Una vegada cuites les pasarem per mantega i pa ratllat i les gratinarem al forn

2h

Notes

Es podem coure amb olla a pressio i aixi el temps es mes curt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: