Pollastre a la llimona estil xines
Ingredients
- 500 g de filets de pollastre
- 4 cullerades de farina
- 1 ou
- 1 llauna de cervesa freda
- Oli, sal i pebre
- Salsa
- 250 ml de caldo
- 1 cullerada de maizena
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 cullerada de vinagre de poma
- Suc de llimona
- 4 cullerades de sucre
- 1 llimona per decorar
4 racions
Elaboració
Salpebreu els trossos de pollastre.
En un bol, poseu-hi la farina, sal i pebre i la cervesa a poc a poc sense deixar de remenar perquè no es facin grumolls. Afegiu-hi l'ou i seguiu remenant-ho.
En una paella amb oli, fregiu el pollastre passat per la tempura. Una vegada fregit, poseu-lo damunt de paper de cuina i reserveu-lo.
En un cassó, poseu-hi el caldo, el suc de llimona, la salsa de soja i el sucre. Desfeu la maizena amb el vinagre i incorporeu-ho al cassó. Poseu-lo al foc i sense parar de remenar fins que espessi una mica.
Poseu el pollastre en una safata de servir tallat a tires i la salsa per damunt.
Decoreu-ho amb rodanxes de llimona pels costats.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2188 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.