Gelat de turro

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 tauleta de turro de xixona
  • 250 grms. de nata montada

6 racions

Elaboració

batre els rovells amb el turro fins que quedi una crema, ben lligada.
afegir la nata muntada i per ultim les clares montades a punt de neu
ho passarem a un moltlle untat amb un xic d'oli de girasol i posem al congelador.
per desmotllar facilment pasem el motlle per aigua calenta.
Si es vol es pot servir acompanyat de salsa de caramel

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2712 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: