Gelat de turro

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 tauleta de turro de xixona
  • 250 grms. de nata montada

6 racions

Elaboració

batre els rovells amb el turro fins que quedi una crema, ben lligada.
afegir la nata muntada i per ultim les clares montades a punt de neu
ho passarem a un moltlle untat amb un xic d'oli de girasol i posem al congelador.
per desmotllar facilment pasem el motlle per aigua calenta.
Si es vol es pot servir acompanyat de salsa de caramel

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1163 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!