Maduixots al natural

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de maduixots
  • 2 cullerades de vinagre
  • 150 g de sucre

6 racions

Elaboració

Netegeu els maduixots amb molta aigua freda, traieu-los el pèndol i el calze; talleu-los per la meitat o deixeu-los sencers, si són petits.
En un atuell de vidre o porcellana, col-loqueu-hi els maduixots, afegiu-hi el vinagre i el sucre, remeneu amb compte per no fer-los malbé i deixeu-los reposar en un lloc fresc, almenys dues hores.
Així preparats, es poden acompanyar amb nata muntada, si és del vostre gust.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: