Espàrrecs blancs naturals en samarreta amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vint espàrrecs naturals gruixuts
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Un brot de julivert
  • Aigua
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous

4 racions

Utensilis

Un pelador pels espàrrecs
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Unes pinces
Una salsera
Un batedor de varetes
Una cassola fonda metàl·lica
Una safata rectangular gran de porcellana

Elaboració

Primerament, pelem els espàrrecs amb l'estri per pelar, i els fiquem en una cassola amb: aigua, sal i un brot de julivert, quan arrenqui a bullir l'aigua, i deixem que coguin fins que estiguin cuits.
Tot seguit, els assequem amb un drap de cotó, els passem per farina i els ous batuts, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que veiem que estan daurats, i els anem ficant damunt una safata plana, amb un paper de cuina.
A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem en una salsera i la reservem.
Seguidament, posem els espàrrecs a la safata de porcellana ben ordenats, i ja els podem servir a taula,acompanyats de la salsera amb salsa rosa.

1h 30min

Notes

Si no és temps d'espàrrecs també ho podem fer amb espàrrecs blancs en conserva.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: