Bolas de pinya

Ingredients

  • 1 llauna de pinya de 500 g
  • 300 g de sucre
  • 50 g de coco ratllat
  • 50 g d'ametlla mòlta
  • Sucre per arrebossar
  • Oli

6 racions

Elaboració

Escorreu la pinya, talleu-la a trossos i trinxeu-la a la picadora, fins que quedi ben fina.
Poseu en un cassó la pinya, el sucre, el coco ratllat, l'ametlla i coeu-ho fins que la pasta sigui espessa, remeneu-ho continuament. Sabreu que la pasta es a punt, quan posant-ne una culleradeta en un plat i aixecant-lo verticalment, la pasta llisca sense deixar rastre.
Aboqueu la pasta damunt d'una superficie untada lleugerament amb oli, formeu-ne un rectangle d'uns 2 cm de gruix i tapeu-lo amb paper d'alumini, previament untat amb oli.
Alliseu la superficie suaument i deixeu-ho refredar fins que la pasta es prengui.
Retireu el paper d'alumini, tallau la pasta en tires de 2 cm i feu-ne daus. Arrodoniu els daus amb el palmell de les mans i arresbosseu les boles de pinya amb sucre.
Poseu-les a la nevera perque s'endureixin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: