Truita amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 ous
  • 2 pebrots vermells grossos
  • 1 alberginia grossa
  • 75 g de cansalada curada en un tros
  • 1 gra d’all
  • Julivert
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

S’escaliven els pebrots i l’alberginia i es tallen a daus petits. Es true la cotna de la cansalada i es talla a daus petits. Es pela i es pica l’all amb el julivert.
Se sofregeix la cansalada en una paella amb una cullerada d’oli.Quan comenci a enrossir, s’hi afegeixen els pebrots, l’alberginia i l’all i el julivert i es deixa coure a foc lent uns 5 minuts, tapat.
En un col, es baten els ous, se salen i s’hi posa pebre, si es vol, i es barregen amb el que s’ha cuit. Es posen unes gotes d’oli a la paella i, quan estigui calent, s’hi tira la barreha, es remena i es tomba quan s’hagi quallat de sota.
La truita es tomba com a mínim un parell de vegades de cada costat, perquè quedi ben arrodonida. S’ha de vigilar que quedi ben cuita del mig.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2303 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: