Estofat oriental de cigrons

Ingredients

  • Cebes, pebrot vert i vermell, alls, api, pastanagues, carbassó
  • Menta, avellanes
  • Salsa de tomàquet
  • Oli d'oliva verge extra, bitxo, aigua de mar o sal... i cigroooons...

Elaboració

En una olla sofregir tot de verdures tallades petites (al gust) i en diferents tandes: 1. Ceba, pebrots 2. Alls
3. Api ratllat, bitxo, pastanagues, una mica de salsa de tomàquet, i cigrons ja cuits. Cobrir amb aigua o brou calent, fer coure 20-30 minuts, afegir carbassó, picada d'avellanes amb menta fresca, aigua de mar o sal, deixar 10 minuts més a foc baix i apagar. Servir en bol. Decorar amb una branqueta de menta.

1h

Notes

Si es vol fer coure els cigrons, posar-los 12 o 18 hores abans en aigua calenta. 4l x 1kg + 20g de sal. Rentar i abocar a l'aigua ja calenta (60º). Si cal afegir aigua durant la cocció, també calenta (però no de l'aixeta)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!