Salsa per una bona graellada (pollastre, conill, vedella etc.)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ceba grosa
  • 5 grans d'all
  • 1 cullarada sopera de vinagre o dues de suc de llimona
  • 3 culleradas de conyac
  • 4 culleradas d'oli d'oliva
  • 1 cullaradeta de pebre vermell
  • 1/2 de pebre negra
  • 1/2de sal

Elaboració

Es tritura tot com si fos una crema.
Es posa en un bol i si adoba la carn, com una hora, i ja la tenim preparada per anar a la graella.
La crema que ens quedi, la posem a una paella i la fem coure 5 minuts, la farem servir per acompanyar la carn.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: