Truita de primavera

Ingredients

  • 8 ous
  • 6 calçots (la part blanca)
  • 8 esparregs verd (congelats)
  • 8 rodanxes de butifarra negra
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli d'oliva.
Fregim els calçots tallats a rodanxes.
Incorporem els esparregs tallats.
Salem.
Quant estigui cuit possem les rodanxes de butifarra negra.
Batem els ous amb un xic de sal.
Quallem la truita.
Servir calenta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1549 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!