Truita de primavera
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 ous
- 6 calçots (la part blanca)
- 8 esparregs verd (congelats)
- 8 rodanxes de butifarra negra
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli d'oliva.
Fregim els calçots tallats a rodanxes.
Incorporem els esparregs tallats.
Salem.
Quant estigui cuit possem les rodanxes de butifarra negra.
Batem els ous amb un xic de sal.
Quallem la truita.
Servir calenta
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1610 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim