Dolços de massapà (postre típic de nadal)

Categoria:
Típica de: catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250g.de ametlles sense pell
  • 200g. de sucre
  • Una clara d'ou
  • Ratlladura de una llimona
  • Sucre en pols per arrebossar
  • 7 o 8 nous aproximadament

6 racions

Utensilis

Una picadora,un recipient per la massa i un plat amb una forquilla per batre la clara.

Elaboració

Passar les ametlles per la picadora junt amb el sucre i la ratlladura de la llimona. Es posen en un recipient, i si afegeix la clara del ou batuda, no cal apunt de neu, s'amasse be; aquesta pasta si es bol es pot guardar per l'endemà a la nevera.
Es formen boles,no gaire grosses i a dins si pose mitja nou que quedi no mes mig tapada,després s'arrebossen amb sucre de llustre i es posen dins de capsetes de magdalenes de les del tam any petit. No es posen al forn, es deixen assecar uns quants dies. Si es vol es poden posar al gratinador uns minuts perquè trenquin el color.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: